Funktioner

Här har vi listat en mängd funktioner som ingår i våra bokningspaket. Några är extra som tillval men de flesta ingår från start. Men det är nästan omöjligt att få med allt här så ta kontakt med oss istället så förklarar vi resten. Ni kan prova vårt bokningssystem gratis i 30 dagar så förstår ni varför det är så bra.

Bokningar på rätt sätt

Onlinebokning

90 % utför sina bokningar online och hälften av dem efter kontorstid, kvällar och helger. Skaffa vårt förstklassiga bokningssystem.

Egen hemsida

Systemet för bokningar fungerar till alla hemsidor och kan anpassa sin design till er. Det låter bokningsfunktionen integreras perfekt till er hemsida.

Alla språk

Det är inga problem att skifta språk på bokningsfunktionen från engelska eller svenska. Är er hemsida på ett annat språk är det enkelt att anpassa detta.

Kundregister

Alla era bokningar och kunder sparas i ert register. Ett väl dokumenterat kundregister är en värdefull tillgång som kan komma väl till pass för er.

Kampanjer

Utnyttja alla era uppgifter från kunderna till att skicka ut rabatter och erbjudanden till befintliga kunder.

SMS påminnelser

Minimera outnyttjade bokningar s.k. No Show genom att skicka ut påminnelser till era kunder per SMS om deras bokning.

Bilaga i bokningen

Passa på att direkt efter bokningen bifoga bilagor till kunden. Det kan vara instruktioner, information eller bilder som är till hjälp vid bokningen.

Google kalender synk

Synka er bokningar och schema med er kalender på Google. Ett mycket smidigt sätt att ha hela bokningssystemet nära till hands.

Gruppbokningar

Gör en bokning till många berörda personer vid ett och samma tillfälle. En bokning för hela gruppen samtidigt.

Bokningssystem alla vill ha - även era kunder

Bokningsapp

Beställ en App till era kunder så kommer de ännu närmare er och er verksamhet. Samma bokningssystem synkar med att boka på hemsidan.

Mobilanpassad

Tidsbokningsfunktionen är givetvis mobilanpassad och fungerar perfekt på alla plattformar, dator, iPad och mobiltelefonen.

Obegränsat med tjänster

Ni kan erbjuda obegränsat med tjänster med vårat bokningssystem vilket gör att ni aldrig kommer att växa ut systemet.

Nyhetsmail

Utforma professionella nyhetsmail till era befintliga kunder. Vi hjälper er med design och hur ni får dem att sändas.

Kortbetalningar

Låt kunderna betala för bokningen direkt vid bokningstillfället. Bra för er att få in pengarna vid ett tidigt skede och slippa hantera kontanter i butiken.

Email påminnelser

Påminn er kunder om att de har en tidsbokning som närmar sig. Dagen innan skickas mail och påminner kunden.

Skriv ut bokningar

Alla bokningar samlas i ett register online men allt detta är möjligt att skriva ut om ni önskar arkivera dessa på papper.

Anpassad design

Låt hela bokningssystemet anpassas till er övriga designen på hemsidan. Färger och former kan justeras för perfekt integrering.

Support

Vi finns här för er. Behöver ni hjälp med någonting kring våra bokningssystem, kontaktar ni bara oss så hjälper vi er vidare.

Kontakta oss